Speijer Bouwadvies;

De Bouwadviseur met ruime ervaring.


Speijer Bouwadvies ondersteunt bedrijven, bij u of op ons kantoor, op de volgende punten:

 

Bedrijfsleiding

Wegvallen van directie, al dan niet tijdelijk, is een angstbeeld wat altijd aanwezig is. Wij zijn in staat gebleken bedrijven tijdelijk te leiden daar waar nodig. Langdurige ervaringen in een pappa en mamma bedrijf en bij een van de grootste bouwers van Nederland hebben ons daar toe gebracht.

 

Projectleiding

Het leiden van complete en complexe projecten is ons op het lijf geschreven. Jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende projecten vormen een stevige basis. Het, d.m.v. weekrapporten vastleggen van alles wat er op het project gebeurt en direct aan de bel trekken bij wijzigingen en afwijkingen is een must om later niet in de problemen te komen. Met de opdrachtgever worden eventuele misverstanden direct uitgepraat en vastgelegd.

 

Werkvoorbereiding

De werkvoorbereiding is een niet te onderschatten onderdeel in de bouw. Gebleken is dat bedrijven regelmatig een onderbezetting hebben op dit gebied. Door het compleet uitvoeren van diverse uiteenlopende projecten zijn wij zeer ervaren in dit onderdeel. De voortgang op de werkvloer, de kwaliteit en niet te vergeten het financiƫle plaatje is compleet aan ons toevertrouwd.

 Calculatie

Het complete aanbestedingstraject begeleiden is Speijer Bouwadvies niet vreemd. Ervaring als hoofd-calculatie en tendermanager komen hierbij goed van pas. Direct na de aanvraag kunnen wij snel inspringen en met duidelijke afspraken het traject in gaan. De mogelijkheden zijn divers! Het calculatieprogramma IBIS-STRAD is leidend in de bouw, dus ook bij ons. Met een vooraf overeengekomen totaalbedrag of uurtarief garanderen wij een zeer complete en uiterst scherpe inschrijving. Eventueel verzorgen wij ook voor u een risicoanalyse.

 

Inkoop

Een ervaren inkoper is goud waard! Als laagste inschrijver uit de bus komen betekent altijd dat er scherp is ingeschreven en er dus scherp ingekocht moet worden. Scherp onderhandelen met de juiste uitgangspunten en partijen moeten tot doel hebben de budgetten niet te overschrijden. Met respect en eerlijkheid kunnen we heel ver komen. Leven en laten leven is ons motto. De afspraken goed verwoorden in de inkoopcontracten zijn de basis van een goede samenwerking nu en voor de toekomst.